Manchester City 2017 18 home kit byl propuštěn

Publié le 20 Juin 2017

Manchester City je 2017-18 sezónní domácí kit byl oficiálně propuštěn 31. května, a sponzoruje Nike prohlašovala, že nová domácí sada byla inspirována košile soubor městského klubu, když získal ligový titul v sezóně 1967-68. Nová domácí sada vyrábí společnost Nike a nové fotbalové tričko vytisklo před košili slova "Etihad Airways" a vrchol Manchesteru City 2017 18 home kit je zlepšením předtím horkě diskutovaných nedostatků. Kromě slov "Etihad Airways" nová fotbalová košile také vytiskla logo "Nexen Tyre" na rukávu a Manchester City se stal prvním týmem Premier League, který podepsal další sponzory na rukávech s košilemi.Levné fotbalové dresy v našem obchodě existuje mnoho, tam jsou velmi diskontované zboží mohou také využívat dopravy zdarma!

Nová domácí sada je převážně azurová a Manchester City 2017 18 domácí sada přivítá fanoušci klubu. Fanoušci mohou jít do našeho internetového obchodu hledat Fotbalové Dresy Manchester City 2017/18, ačkoli cena je levná, ale kvalita je dobrá. Manchester City 2017-2018 home kit je aktualizovaná verze drobné změny založené na šabloně "Nike Vapor", která zahrnuje drobné změny na bočních ilustracích a jemných variacích v pletacím vzoru na rukávu. Díky tomu bude nová domácí sada vypadat ostřeji.

Klikněte zde pro nákup Fotbalové Dresy Manchester City 2017/18, levné, dobrá pověst. Bílé pruhy v bývalém hrudníku v bývalém Manchester City byly nahrazeny modrou, zatímco bílé pruhy se objevily ve svislých pruzích na obou stranách nové fotbalové košile s bílým zakřiveným proužkem na novém výstřihu fotbalové košile. Fanoušci Manchesteru si všimnou, že Manchester 17-18 home kit je zpět na klasické bílé šortky a blue-sky fotbalové ponožky ve stylu designu, nové fotbalové ponožky na vrcholu fialového pruhu.

 

Reprodukovaný z:http://www.fotbalovekit.com/Manchester-City-2017-18-home-kit-byl-propusten

 

Rédigé par fotbalovedresy

Publié dans #Levné fotbalové dresy, #Fotbalové Dresy Manchester City 2017-18

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article