Real Madrid Nová fotbalová košile No.10

Publié le 20 Juillet 2017

Real Madrid fotbalový klub pravděpodobně nepodepsá francouzský talent Kylian Mbappé v letošním létě, podle nejnovějších zpráv španělských médií. Nový majitel 10. dresu týmu Real Madrid bude mít někoho jiného. Chceš stejnou Levné fotbalové dresy? Do našeho internetového obchodu najdete spoustu kvalitních produktů, které vám poskytnou řadu možností.

Dva roky poté, co James Rodríguez pronajal Bayern Mnichov, byl dres Real Madrid v 10.místě prázdný. Kylian Mbappé se říká, že vstoupil do klubu Real Madrid a bude novým majitelem 10. dresu. Bude nový majitel této Fotbalové Dresy Real Madrid? Naše webové stránky obsahují nejnovější fotbalové novinky každý den a samozřejmě existuje spousta kvalitních fotbalových produktů, které lze zakoupit online, dobře přijaté fanoušky. Francouzské média zjistily, že 18letý francouzský geniální hráč Kylian Mbappé se nedávno přestěhoval do nového domova, ale namísto pronájmu v Madridu se přestěhoval do většího bytu v Monaku. Klub Real Madrid je také více odhodlán představit Kyliana Mbappého po skončení ruského Světového poháru v roce 2018 a Monako ho tento rok v létě nechce prodat.

Média uvedla, že nový hráč, který s největší pravděpodobností nosí Real Madrid č. 10. dres je stále Chelsea Adjara. Real Madrid Velký šéf Florentino Pérez slíbil, že v létě odmění Zinedine, ale také slíbil představit superstar ve výši 100 milionů eur. Jediní hráči, kteří mohou dosáhnout tak těžké váhy a zintenzivnit Zinedine, jsou Adjara. To je také považováno za "dokonalou dohodu", spokojenost Realu Madrid, spokojenost sponzorů, Adjara sám spokojený, a Fotbalove dresy uložit je také velmi spokojen. Fanoušci se mohou účastnit různých propagačních akcí, aby získali slevy na zboží. Na zodpovězení vašich otázek je k dispozici profesionální online personál pro zákazníky. Na tržní úrovni musí Real Madrid přinést více těžké desáté hráče poté, co James Rodríguez odešel, což může způsobit splash. Kromě Lionel Messi a Neymar, který by mohl být lepší než první hráč v Premier League?

 

Real-Madrid-Nova-fotbalova-kosile-No-10

 

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article