Pardos zatýká vývoj

Publié le 3 Juin 2018

Je to jeden z nejsvětlejších středních šampionů Španělska, ale nebyla mu poskytnuta pravá šance na zář. David Cartlidge studuje zvědavý případ Rubena Pardo.
Během nepřesvědčivého držení Phillipe Montaniera u společnosti Real Sociedad se francouzský trenér rozhodl mnoha tajemnými rozhodnutími. Jen málo je však více záhadné než jeho neustálé ostracování Rubena Parda.

Na povrchu se může zdát, že Pardo je jen další mladý hráč, který by měl čekat na svou šanci a pravděpodobně není připraven hrát významnou roli v prvních týmových aktivitách. Tento názor by pravděpodobně mohl předložit pouze někdo, který však mladého záložníka neviděl.

Za prvé, Pardo je neuvěřitelně nadaným jedincem. Hraje s podobným přístupem k bývalému záložníkovi La Real Xabi Alonso z hlediska jeho vize a pochopení hry. Stejně jako vize, Pardo využívá jemné techniky a zvláštní schopnost propojit fáze hry dohromady. S tím je také beznadějný, což může vypadat jako obtížný úkol, který se odehrává v jeho ladném kroku.

V loňské sezoně byly dveře zavřené v jeho tváři, když Txuri-urdin souhlasil s půjčkou MacDonald Marigy. Keňan byl katastrofou, ukazoval nerozhodnost ve hrách, které hrál, a nikdy se neuskutečnil.

Výzvy k tomu, aby Pardo vstoupil v tomto okamžiku, rostl, v klubu, který byl tak silně postaven na produktech v kanárech, bylo frustrující vidět jednu ze svých vlastních bočnic. Pardo pokračoval v představení pro tým "B", jenže s prvními týmy dostal omezené portréty. Ty byly samozřejmě slavné. Ještě v dospívání ukázal moudrou hlavu veterána.

La Realova průměrná kampaň v letech 2011-2012 jen zvýšila frustraci ve stáncích. Montanier byl pravidelně naštvaný na Anoetě, a to nejen proto, že zanedbal Pardo, ale i další nehody na cestě - špatná taktika, hraní do oponentských rukou, podivné náhrady a nesmyslné poznámky v tiskové konferenci po skončení utkání.

Tato sezóna měla být čistá břidlice, protože Montanierovi byl podán odklad. 2012-2013 se také chtělo stát sezonou Pardo. Francouz znovu zabránil postupu hráče Realu Madrid, který tak zoufale chtěl jen před dvěma lety. Pardoovy příležitosti jsou málo a daleko, a v opakování minulé sezóny, když hrát, svítí. Neuvěřitelné individuální zobrazení proti Rayovi Vallecanovi ukázalo talent hlubokého záložníka; nahradil obrovskou ovaci poté, co přišel s dvěma asistami a diktoval tempo hry
 

Pardos zatýká vývoj

Rédigé par fotbalovedresy

Publié dans #Levné fotbalové dresy

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article