Dětský dres Manchester United k prodeji

Publié le 16 Novembre 2016

Působivá hra Útočník Manchesteru United, Zlatan Ibrahimovic dostal hodně pozornosti od fanoušků Red Devils. Podařilo se mu ohromit všechny členy týmu a fanouškům se jeho hraní style.We mají obrovskou škálu Fotbalové Dresy Levně k dispozici on-line nyní v našem internetovém obchodě se sportovními potřebami.

 

Od svého debutu v anglické Premier League 2016-2017, obeznámený přezdívka Ibra Ibrahimovic vstřelil šest branek z 11 her. Ibrahim také podařilo přivést Man United výhru proti Swansea v Premier League před dvěma týdny díky daru ke dvěma cílům.

 

Fanoušci Manchesteru United jsou již obeznámeni s Ibra s jedinečným stylem při bodování. Když Švédsko čelí Anglie, Ibra pořad ve stylu jízdních kol kop. Jméno bylo dáno 35-letého útočníka.

 

"Bylo to velmi snadné dělat, a (jízdního kola kop) proti Anglii," řekl Ibrahim když byl dotázán ze strany Spojených Review citoval sportu, v neděli (11/14/2016).

 

Tento týden, Man United bude čelit strana je docela těžké. Vzhledem k tomu, Red Devils bude hostit Arsenal na Old Trafford v Premier League 2016-2017.Buy na mimořádný sortiment Dětský dres Manchester United to vše za nízké ceny v celé řadě různých velikostí! Jen dostat své Dětské fotbalové dresy Manchester United v našem obchodě!

Rédigé par fotbalovedresy

Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article